Skip to main content

Det sker …

Franske klassikere

To aftener i Maj, byder vi på velkendte og velsmagende franske klassikere.
Menuerne akkompagneres af nøje udvalgte franske vine.

Book dit bord online eller via mail.
Restauranten er åben for bookinger fra 17.00 – 21.00

Torsdag d. 9. Maj
Bouillabaisse
Klassisk fiskesuppe med fisk & skaldyr fra aktionen
Rouille, croutons & kartoffel

Creme brûlée
Karamelliseret vaniljecreme med råsyltede rabarber

Pris pr. person
kr. 300,-

Torsdag d. 16 Maj
Steak Tartare
Rørt oksetatar med små salater & toast melba

Confit de canard
Confiteret andelår med stegte kartofler & andesky

Pris pr. person
kr. 300,-

Asparges festival 2024

Fredag d. 31 maj & lørdag d. 1 juni
Fredag d. 7 & lørdag d. 8 juni


I Tranum & slettestrand er der nogle af de mest fantastiske asparges avlere og det skal vi selvfølgelig hylde.

Menu
Aspargessalat med vinaigrette, crouton & vilde skud

Grillet asparges med trøffel blanquet, pocheret æg & karse

Dampet asparges med vesterhavsfisk, hollandaise & ramsløg, s
amt nye kartofler

Frokost
Pris pr. person
kr. 295

Aften
Pris pr. Person
kr. 395,-

Morsdag brunch

Morsdag brunch
Søndag d. 12 maj kl. 9.30 – 11.30

Kaffe & the
Hjemmelavet saft & most
2 slags brød med lokal smør
Pocheret æg med hjemmerøget laks & karse
2 slags hjemmelavet pålæg
Yoghurt med friske bær & sprød havre
Ost fra nærtliggende mejerier
Hjemmelavet marmelade
Små pandekager med lokal honning

Pris pr. Person 195,-

Pinsebrunch

Pinsen 2024 
Lørdag d. 18, & søndag d. 19 maj 
kl. 09.30 – 11.30

Kaffe & the
Hjemmelavet saft & most
2 slags brød med lokal smør
Pocheret æg med hjemmerøget laks & karse
2 slags hjemmelavet pålæg
Yoghurt med friske bær & sprød havre
Ost fra nærtliggende mejerier
Hjemmelavet marmeladeSmå pandekager med lokal honning

Pris pr. Person
195,-

Pinsefrokost

Pinsefrokost
Retterne serveres som social dining
Lørdag d. 18. maj
Pinsedag, søndag d.19. maj
2. Pinsedag, mandag d. 20. maj

kl. 11.30 – 15.00

Rugbrød, surdejsbrød & lokal smør
”Gammeldaws” modnet sild & klassisk tilbehør

Fiskefilet med hjemmelavet remoulade, salater, råsyltede agurker & citron
Håndpillede rejer med mayonnaise, citron & dild
Hjemmerøget laks med urter & tørrede tomater

Grillet gris med ærte francaise, nye kartofler & skysauce

Lokale jordbær fra Stensgaard med hyldeblomst, vanilje & fløde

Pris pr. person 300,-