Det sker …
Franske klassikere
To aftener i Maj, byder vi på velkendte og velsmagende franske klassikere.
Menuerne akkompagneres af nøje udvalgte franske vine.
Book dit bord online eller via mail.
Restauranten er åben for bookinger fra 17.00 – 21.00
Torsdag d. 9. Maj
Bouillabaisse
Klassisk fiskesuppe med fisk & skaldyr fra aktionen
Rouille, croutons & kartoffel
–
Creme brûlée
Karamelliseret vaniljecreme med råsyltede rabarber
Pris pr. person
kr. 300,-
Torsdag d. 16 Maj
Steak Tartare
Rørt oksetatar med små salater & toast melba
–
Confit de canard
Confiteret andelår med stegte kartofler & andesky
Pris pr. person
kr. 300,-
Asparges festival 2024
Fredag d. 31 maj & lørdag d. 1 juni
Fredag d. 7 & lørdag d. 8 juni
I Tranum & slettestrand er der nogle af de mest fantastiske asparges avlere og det skal vi selvfølgelig hylde.
Menu
Aspargessalat med vinaigrette, crouton & vilde skud
Grillet asparges med trøffel blanquet, pocheret æg & karse
Dampet asparges med vesterhavsfisk, hollandaise & ramsløg, samt nye kartofler
Frokost
Pris pr. person
kr. 295
Aften
Pris pr. Person
kr. 395,-
Morsdag brunch
Morsdag brunch
Søndag d. 12 maj kl. 9.30 – 11.30
Kaffe & the
Hjemmelavet saft & most
2 slags brød med lokal smør
Pocheret æg med hjemmerøget laks & karse
2 slags hjemmelavet pålæg
Yoghurt med friske bær & sprød havre
Ost fra nærtliggende mejerier
Hjemmelavet marmelade
Små pandekager med lokal honning
Pris pr. Person 195,-
Pinsebrunch
Pinsen 2024
Lørdag d. 18, & søndag d. 19 maj
kl. 09.30 – 11.30
Kaffe & the
Hjemmelavet saft & most
2 slags brød med lokal smør
Pocheret æg med hjemmerøget laks & karse
2 slags hjemmelavet pålæg
Yoghurt med friske bær & sprød havre
Ost fra nærtliggende mejerier
Hjemmelavet marmeladeSmå pandekager med lokal honning
Pris pr. Person
195,-
Pinsefrokost
Pinsefrokost
– Retterne serveres som social dining
Lørdag d. 18. maj
Pinsedag, søndag d.19. maj
2. Pinsedag, mandag d. 20. maj
kl. 11.30 – 15.00
Rugbrød, surdejsbrød & lokal smør
”Gammeldaws” modnet sild & klassisk tilbehør
–
Fiskefilet med hjemmelavet remoulade, salater, råsyltede agurker & citron
Håndpillede rejer med mayonnaise, citron & dild
Hjemmerøget laks med urter & tørrede tomater
–
Grillet gris med ærte francaise, nye kartofler & skysauce
–
Lokale jordbær fra Stensgaard med hyldeblomst, vanilje & fløde
Pris pr. person 300,-