JULEN & NYTÅR PÅ GLASHUSET
 SE VORES ARRANGEMENTER NEDENFOR – JULEN & NYTÅRS TAKE AWAY

Julen på Restaurant Glashuset
Lørdag d. 24. November 12.00 – 15.00 & 17.00 – 20.00
Søndag d. 25. November 12.00- 15.00

Lørdag d. 1. December 12.00 – 15.00 & 17.00 – 20.00
Søndag d. 2. December 12.00 – 15.00

Lørdag d. 8. December 12.00 – 15.00 & 17.00 – 20.00
Søndag d. 7. December12.00 – 15.00

Julemenu
Surdejsbrød & rugbrød
Gammeldags modnet sild med karrysalat, kapers, løg & æg
Rødspættefilet med remoulade & citron
Gravad laks med rævesauce
Lun leverpostej med syltede rødbeder & krogmodnet rødbeder
Søkogte rejer med mayonnaise & citron
Julemedister & hamburgerryg med grønlangkål, brunede kartofler, rødbeder & sennep
Oste fra Sønderhaven
Ris a la mande

Pris pr. Person
Frokost kr. 200,-
Aften kr. 250,-

Drikkevare ad libitum (2 timer) Øl, vand & vin kr. 150,-

Vi laver også gerne det ud af huset (Min 10 personer) Pris pr. Person kr. 250,-

Nytår 2018, take away

Slagterbørsen, CANblau Tapasbar, TABU & Glashuset
Kunne I tænke jer at gøre en god DEAL til nytår?
Vi lancerer vores nytårs take away
4 retter inkl. cava & vin
KUN kr. 450,- pr. person (klik på linket for bestilling) canblau.nemtilmeld.dk/4/

Vi har et begrænset antal menuer, og de sælges derfor kun i 2, 4 & 6 personers pakker. Er I et ulige antal, skal I ej fortvivle – så er der mad til dagen derpå, samt ekstra vin til aftenen.

Vi udlevering i både Aalborg, Lønstrup, Århus & Horsens.

Menu

“Årets sidste snacks”
Saltede & ristede mandler
Grillet artiskokker & artiskokmayonnaise
Syltet kål, karse & knas
“NV Cava Brut de Brut, Maria Casanovas, Penedes”

Forret
Skaldyrssalat med agurk, blomsterkarse & urteolie
“2017 Botas de Barro, Verdejo, Rueda”

Hovedret
Oksemørbrad fra ”Guldrummet”
Med pebersauce, syltede svampe & grillet løg
samt bagt kartoffel med smør fra Sønderhaven
“2017 Mas du Colombel, Faugéres, Cotes du Rhone”

Dessert
Chokoladebar med creme af blommer, chokolade & hasselnød knas
samt syltede blommer fra Anhøj plantage

Pris for 2 personer kun kr. 900,- Inkl. 2 flasker vin (1 fl. Hvidvin og 1 flaske rødvin)

Pris for 4 personer kun kr. 1.800,- inkl. 4 flasker vin (1 fl. cava, 1 fl. hvidvin og 2 fl. rødvin)

Pris for 6 personer kun kr. 2.700,- inkl. 6 flasker vin (2 fl. cava, 2 fl. hvidvin og 2 fl. rødvin)

Vi har lavet nogle tilkøbsmuligheder til Jer, der ønsker lidt ekstra til menuen.

Tilkøb
Surdejsbrød med smør fra Sønderhaven
Kr. 50,- (2 personer)
Kr. 100,- (4 personer)
Kr. 150,- (6 personer)

Oste fra Sønderhaven (3 slags)
Med hybenkompot og sprøde rugbrødsflager
Kr. 100,- (2 personer)
Kr. 200,- (4 personer)
Kr. 250,- (6 personer)

Sødt til kaffen
Flødebolle, chokoladecookie & kransekage
Kr. 50,- (2 personer)
Kr. 100,- (4 personer)
Kr. 150,- (6 personer)

Opgrader dine nytårsvine for kun kr. 100,- pr. person 
Champagne, NV Brut Reservé, Xavier Leconte, Troissy
2017 Neuweier Riesling, Zeit bringt rosen
Baden
2014/15 Elio Filippino, Babera de Alba, Vigna Veja, Piemonte

TILMELDING SKER VIA
canblau.nemtilmeld.dk/4/

Pressemeddelelse, oktober 2017
Michael ”Miv” Pedersen vender tilbage til Restaurant Glashuset i Lønstrup med et helt nyt koncept i et spændende setup.

En gang imellem opstår der en mulighed på det helt rigtige tidspunkt, og det er præcis, hvad man kan sige om den genoptagede kontakt mellem Miv og Glaspuster, Leif Vange, da Restaurant Glashuset skulle have en ny forpagter.

Det er ikke ligefrem, fordi Miv går rundt og keder sig – nærmere tværtimod. Med to succesfulde restaurationer i Aalborg er der nok at tage sig til. CANblau Tapasbar bespiser årligt i omegnen af 25.000 gæster med hang til temperamentsfulde, klassiske og innovative spanske tapas.

Samtidig har Restaurant TABU i Vesterå i Aalborg, med sit nordjyske præcisionskøkken, på kort tid høstet stor anerkendelse. TABU har netop fejret ét års fødselsdag og dette med en fornem placering i top 25 blandt Danmarks, ifølge White Guide, bedste restauranter.

Nøglemedarbejdere bliver medejere 

”Den allervigtigste ressource vi har i vores to restauranter i Aalborg, er vores dygtige og passionerede personale. Det er vigtigt for os, at vores kokke og tjenere kan arbejde i begge restauranter – på den måde er der rig mulighed for faglig udvikling, som medvirker til, at vi hele tiden holder os skarpe,” udtaler Michael ”Miv” Pedersen.

Ejerkredsen bag CANblau Tapasbar og TABU har med Restaurant Glashuset valgt at lade sig udvide med to af vores dygtige ansvarshavende kokke, Søren Birch og Simon Derosche, samt restaurantchef Simon Kvist Bjerre.

”Dynamikken fra vores dygtige medarbejdere skal være med til at sikre, at vi får en på alle måder god og foretagsom forretning i Lønstrup,” siger Miv.

Lønstrup skal glæde sig til et nyt og spændende koncept

”Vi medtager ikke CANblau Tapasbar eller Restaurant TABU til Lønstrup. Vi har et helt nyt koncept med, når vi åbner fredag d. 16. marts 2018,” afslører Miv.
Frokostkortet vil være med udgangspunkt i det klassiske danske kystsommerland, men med et par nye tiltag. Det præcise koncept, bliver en model, hvor alle kan være med, og der vil ikke blive gået på kompromis med kvaliteten.

En stor sidegevinst er, at vi nu har det mest fantastiske lokale til at afholde større selskaber med plads til 120 gæster.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i det ny Restaurant Glashuset.

Med venlig hilsen

Michael ”Miv” Pedersen

Mail eller ring endelig for yderligere oplysninger
kontakt@restaurantglashuset.dk / 98 96 01 11

Læs mere

JULEN & NYTÅR PÅ GLASHUSET
 SE VORES ARRANGEMENTER NEDENFOR – JULEN & NYTÅRS TAKE AWAY

Julen på Restaurant Glashuset
Lørdag d. 24. November 12.00 – 15.00 & 17.00 – 20.00
Søndag d. 25. November 12.00- 15.00

Lørdag d. 1. December 12.00 – 15.00 & 17.00 – 20.00
Søndag d. 2. December 12.00 – 15.00

Lørdag d. 8. December 12.00 – 15.00 & 17.00 – 20.00
Søndag d. 7. December12.00 – 15.00

Julemenu
Surdejsbrød & rugbrød
Gammeldags modnet sild med karrysalat, kapers, løg & æg
Rødspættefilet med remoulade & citron
Gravad laks med rævesauce
Lun leverpostej med syltede rødbeder & krogmodnet rødbeder
Søkogte rejer med mayonnaise & citron
Julemedister & hamburgerryg med grønlangkål, brunede kartofler, rødbeder & sennep
Oste fra Sønderhaven
Ris a la mande

Pris pr. Person
Frokost kr. 200,-
Aften kr. 250,-

Drikkevare ad libitum (2 timer) Øl, vand & vin kr. 150,-

Vi laver også gerne det ud af huset (Min 10 personer) Pris pr. Person kr. 250,-

Nytår 2018, take away

Slagterbørsen, CANblau Tapasbar, TABU & Glashuset
Kunne I tænke jer at gøre en god DEAL til nytår?
Vi lancerer vores nytårs take away
4 retter inkl. cava & vin
KUN kr. 450,- pr. person (klik på linket for bestilling) canblau.nemtilmeld.dk/4/

Vi har et begrænset antal menuer, og de sælges derfor kun i 2, 4 & 6 personers pakker. Er I et ulige antal, skal I ej fortvivle – så er der mad til dagen derpå, samt ekstra vin til aftenen.

Vi udlevering i både Aalborg, Lønstrup, Århus & Horsens.

Menu

“Årets sidste snacks”
Saltede & ristede mandler
Grillet artiskokker & artiskokmayonnaise
Syltet kål, karse & knas
“NV Cava Brut de Brut, Maria Casanovas, Penedes”

Forret
Skaldyrssalat med agurk, blomsterkarse & urteolie
“2017 Botas de Barro, Verdejo, Rueda”

Hovedret
Oksemørbrad fra ”Guldrummet”
Med pebersauce, syltede svampe & grillet løg
samt bagt kartoffel med smør fra Sønderhaven
“2017 Mas du Colombel, Faugéres, Cotes du Rhone”

Dessert
Chokoladebar med creme af blommer, chokolade & hasselnød knas
samt syltede blommer fra Anhøj plantage

Pris for 2 personer kun kr. 900,- Inkl. 2 flasker vin (1 fl. Hvidvin og 1 flaske rødvin)

Pris for 4 personer kun kr. 1.800,- inkl. 4 flasker vin (1 fl. cava, 1 fl. hvidvin og 2 fl. rødvin)

Pris for 6 personer kun kr. 2.700,- inkl. 6 flasker vin (2 fl. cava, 2 fl. hvidvin og 2 fl. rødvin)

Vi har lavet nogle tilkøbsmuligheder til Jer, der ønsker lidt ekstra til menuen.

Tilkøb
Surdejsbrød med smør fra Sønderhaven
Kr. 50,- (2 personer)
Kr. 100,- (4 personer)
Kr. 150,- (6 personer)

Oste fra Sønderhaven (3 slags)
Med hybenkompot og sprøde rugbrødsflager
Kr. 100,- (2 personer)
Kr. 200,- (4 personer)
Kr. 250,- (6 personer)

Sødt til kaffen
Flødebolle, chokoladecookie & kransekage
Kr. 50,- (2 personer)
Kr. 100,- (4 personer)
Kr. 150,- (6 personer)

Opgrader dine nytårsvine for kun kr. 100,- pr. person 
Champagne, NV Brut Reservé, Xavier Leconte, Troissy
2017 Neuweier Riesling, Zeit bringt rosen
Baden
2014/15 Elio Filippino, Babera de Alba, Vigna Veja, Piemonte

TILMELDING SKER VIA
canblau.nemtilmeld.dk/4/

Pressemeddelelse, oktober 2017
Michael ”Miv” Pedersen vender tilbage til Restaurant Glashuset i Lønstrup med et helt nyt koncept i et spændende setup.

En gang imellem opstår der en mulighed på det helt rigtige tidspunkt, og det er præcis, hvad man kan sige om den genoptagede kontakt mellem Miv og Glaspuster, Leif Vange, da Restaurant Glashuset skulle have en ny forpagter.

Det er ikke ligefrem, fordi Miv går rundt og keder sig – nærmere tværtimod. Med to succesfulde restaurationer i Aalborg er der nok at tage sig til. CANblau Tapasbar bespiser årligt i omegnen af 25.000 gæster med hang til temperamentsfulde, klassiske og innovative spanske tapas.

Samtidig har Restaurant TABU i Vesterå i Aalborg, med sit nordjyske præcisionskøkken, på kort tid høstet stor anerkendelse. TABU har netop fejret ét års fødselsdag og dette med en fornem placering i top 25 blandt Danmarks, ifølge White Guide, bedste restauranter.

Nøglemedarbejdere bliver medejere 

”Den allervigtigste ressource vi har i vores to restauranter i Aalborg, er vores dygtige og passionerede personale. Det er vigtigt for os, at vores kokke og tjenere kan arbejde i begge restauranter – på den måde er der rig mulighed for faglig udvikling, som medvirker til, at vi hele tiden holder os skarpe,” udtaler Michael ”Miv” Pedersen.

Ejerkredsen bag CANblau Tapasbar og TABU har med Restaurant Glashuset valgt at lade sig udvide med to af vores dygtige ansvarshavende kokke, Søren Birch og Simon Derosche, samt restaurantchef Simon Kvist Bjerre.

”Dynamikken fra vores dygtige medarbejdere skal være med til at sikre, at vi får en på alle måder god og foretagsom forretning i Lønstrup,” siger Miv.

Lønstrup skal glæde sig til et nyt og spændende koncept

”Vi medtager ikke CANblau Tapasbar eller Restaurant TABU til Lønstrup. Vi har et helt nyt koncept med, når vi åbner fredag d. 16. marts 2018,” afslører Miv.
Frokostkortet vil være med udgangspunkt i det klassiske danske kystsommerland, men med et par nye tiltag. Det præcise koncept, bliver en model, hvor alle kan være med, og der vil ikke blive gået på kompromis med kvaliteten.

En stor sidegevinst er, at vi nu har det mest fantastiske lokale til at afholde større selskaber med plads til 120 gæster.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i det ny Restaurant Glashuset.

Med venlig hilsen

Michael ”Miv” Pedersen

Mail eller ring endelig for yderligere oplysninger
kontakt@restaurantglashuset.dk / 98 96 01 11