Sommerfest i uge 30 

Restaurant Glashuset hylder den danske sommer med mad, musik & livsglæde på programmet hele ugen!

Program

Onsdag 22/7 – Krabbeklør
Krabbeklør m/ surdejsbrød, salater, aioli & citron kr. 250,- pr. person
Kl. 18.00 – Jazzkoncert m. Villy Moesgaards Kvartet
Kl. 21.00 – No Good

Torsdag 23/7 – Grisefest
Pattegris m/ nye kartofler, salater & dressinger ”All you can eat”
kr. 300,- pr. person
Kl. 18.00 – The Devil’s Tiny Chains
Kl. 21.00 – Morten Berntsen

Fredag 24/7 – Skaldyrsaften
Skaldyrsfad -”Kysten rundt”
Østers, jomfruhummer, sorthummer, taskekrabber, rejer m.m.
kr. 650,- pr. person
Kl. 17.00 – Mark Chemnitz med kvartet
Kl. 19.00 – Michael Carøe & Allstars Band ”På opfordring” Kl. 21.00 – Mark Chemnitz med kvartet

Lørdag 25/7 – Glashusets Burgerbar
”Vesterhavsburger” – m/ fisk, salat & mayo, kr. 150,- ”Lønneren” – m/ grillet okse, salat & mayo, kr. 150,-
Kl. 18.00 – Casper Tonnisen
Kl. 20.00 – Christel Pixi

Åben for servering alle dage 12.00 – 24.00

Bordbestilling i haven alle dage er KUN mulig ved minimum 6 personer via mail på kontakt@restaurantglashuset.dk

Sommer åbningstider 

Fra torsdag den 18. juni begynder vores sommer åbningstider. Det betyder, at vi har åben alle ugens dage fra mandag til søndag til både frokost og aften fra 11.30 – 15.00 / 17.00 – 23.00. Desuden vil der være åben for kaffe & kage alle dage mellem 15 & 16. 

Vi glæder os meget til at kunne invitere jer indenfor i vores stemningsfulde lokaler ved den danske vestkyst, hvor vores kokke og tjenere er klar til at give jer en god oplevelse i Lønstrup med et  spændende menukort.

Vi tager selvfølgelig stadig de nødvendige forholdsregler i forhold til COVID-19, men har al sikkerhed og hygiejne under kontrol.

Restaurant Glashuset

Restaurant Glashuset i Lønstrup tilbyder et solidt udvalg af klassiske danske sommerretter omgivet af kunstneriske rammer i hjertet af Lønstrup. Her serverer vi alt fra frisk fisk fra kysten til grillstegt kvalitetskød af gris, lam og okse. Vores koncept er inspireret af det danske kystsommerland og tager udgangspunkt i nogle af de bedste råvarer, som Nordjylland har at byde på.

Pressemeddelelse, oktober 2017

Michael ”Miv” Pedersen vender tilbage til Restaurant Glashuset i Lønstrup med et helt nyt koncept i et spændende setup.

En gang imellem opstår der en mulighed på det helt rigtige tidspunkt, og det er præcis, hvad man kan sige om den genoptagede kontakt mellem Miv og Glaspuster, Leif Vange, da Restaurant Glashuset skulle have en ny forpagter.

Samtidig har Restaurant TABU i Vesterå i Aalborg, med sit nordjyske præcisionskøkken, på kort tid høstet stor anerkendelse. TABU har netop fejret ét års fødselsdag og dette med en fornem placering i top 25 blandt Danmarks, ifølge White Guide, bedste restauranter.

Nøglemedarbejdere bliver medejere

”Den allervigtigste ressource vi har i vores to restauranter i Aalborg, er vores dygtige og passionerede personale. Det er vigtigt for os, at vores kokke og tjenere kan arbejde i begge restauranter – på den måde er der rig mulighed for faglig udvikling, som medvirker til, at vi hele tiden holder os skarpe,” udtaler Michael ”Miv” Pedersen.

”Dynamikken fra vores dygtige medarbejdere skal være med til at sikre, at vi får en på alle måder god og foretagsom forretning i Lønstrup,” siger Miv.

Lønstrup skal glæde sig til et nyt og spændende koncept

”Vi medtager ikke Restaurant TABU til Lønstrup. Vi har et helt nyt koncept med, når vi åbner fredag d. 16. marts 2018,” afslører Miv.

Frokostkortet vil være med udgangspunkt i det klassiske danske kystsommerland, men med et par nye tiltag. Det præcise koncept, bliver en model, hvor alle kan være med, og der vil ikke blive gået på kompromis med kvaliteten.

En stor sidegevinst er, at vi nu har det mest fantastiske lokale til at afholde større selskaber med plads til 120 gæste.

Læs mere

Sommerfest i uge 30 

Restaurant Glashuset hylder den danske sommer med mad, musik & livsglæde på programmet hele ugen!

Program

Onsdag 22/7 – Krabbeklør
Krabbeklør m/ surdejsbrød, salater, aioli & citron kr. 250,- pr. person
Kl. 18.00 – Jazzkoncert m. Villy Moesgaards Kvartet
Kl. 21.00 – No Good

Torsdag 23/7 – Grisefest
Pattegris m/ nye kartofler, salater & dressinger ”All you can eat”
kr. 300,- pr. person
Kl. 18.00 – The Devil’s Tiny Chains
Kl. 21.00 – Morten Berntsen

Fredag 24/7 – Skaldyrsaften
Skaldyrsfad -”Kysten rundt”
Østers, jomfruhummer, sorthummer, taskekrabber, rejer m.m.
kr. 650,- pr. person
Kl. 17.00 – Mark Chemnitz med kvartet
Kl. 19.00 – Michael Carøe & Allstars Band ”På opfordring” Kl. 21.00 – Mark Chemnitz med kvartet

Lørdag 25/7 – Glashusets Burgerbar
”Vesterhavsburger” – m/ fisk, salat & mayo, kr. 150,- ”Lønneren” – m/ grillet okse, salat & mayo, kr. 150,-
Kl. 18.00 – Casper Tonnisen
Kl. 20.00 – Christel Pixi

Åben for servering alle dage 12.00 – 24.00

Bordbestilling i haven alle dage er KUN mulig ved minimum 6 personer via mail på kontakt@restaurantglashuset.dk

Sommer åbningstider 

Fra torsdag den 18. juni begynder vores sommer åbningstider. Det betyder, at vi har åben alle ugens dage fra mandag til søndag til både frokost og aften fra 11.30 – 15.00 / 17.00 – 23.00. Desuden vil der være åben for kaffe & kage alle dage mellem 15 & 16. 

Vi glæder os meget til at kunne invitere jer indenfor i vores stemningsfulde lokaler ved den danske vestkyst, hvor vores kokke og tjenere er klar til at give jer en god oplevelse i Lønstrup med et  spændende menukort.

Vi tager selvfølgelig stadig de nødvendige forholdsregler i forhold til COVID-19, men har al sikkerhed og hygiejne under kontrol.

Restaurant Glashuset

Restaurant Glashuset i Lønstrup tilbyder et solidt udvalg af klassiske danske sommerretter omgivet af kunstneriske rammer i hjertet af Lønstrup. Her serverer vi alt fra frisk fisk fra kysten til grillstegt kvalitetskød af gris, lam og okse. Vores koncept er inspireret af det danske kystsommerland og tager udgangspunkt i nogle af de bedste råvarer, som Nordjylland har at byde på.

Pressemeddelelse, oktober 2017

Michael ”Miv” Pedersen vender tilbage til Restaurant Glashuset i Lønstrup med et helt nyt koncept i et spændende setup.

En gang imellem opstår der en mulighed på det helt rigtige tidspunkt, og det er præcis, hvad man kan sige om den genoptagede kontakt mellem Miv og Glaspuster, Leif Vange, da Restaurant Glashuset skulle have en ny forpagter.

Samtidig har Restaurant TABU i Vesterå i Aalborg, med sit nordjyske præcisionskøkken, på kort tid høstet stor anerkendelse. TABU har netop fejret ét års fødselsdag og dette med en fornem placering i top 25 blandt Danmarks, ifølge White Guide, bedste restauranter.

Nøglemedarbejdere bliver medejere

”Den allervigtigste ressource vi har i vores to restauranter i Aalborg, er vores dygtige og passionerede personale. Det er vigtigt for os, at vores kokke og tjenere kan arbejde i begge restauranter – på den måde er der rig mulighed for faglig udvikling, som medvirker til, at vi hele tiden holder os skarpe,” udtaler Michael ”Miv” Pedersen.

”Dynamikken fra vores dygtige medarbejdere skal være med til at sikre, at vi får en på alle måder god og foretagsom forretning i Lønstrup,” siger Miv.

Lønstrup skal glæde sig til et nyt og spændende koncept

”Vi medtager ikke Restaurant TABU til Lønstrup. Vi har et helt nyt koncept med, når vi åbner fredag d. 16. marts 2018,” afslører Miv.

Frokostkortet vil være med udgangspunkt i det klassiske danske kystsommerland, men med et par nye tiltag. Det præcise koncept, bliver en model, hvor alle kan være med, og der vil ikke blive gået på kompromis med kvaliteten.

En stor sidegevinst er, at vi nu har det mest fantastiske lokale til at afholde større selskaber med plads til 120 gæste.