Aften
Serveres kl. 17.00 - 22.00
aftenmenu med det hele
Bobler & Snacks
5 serveringer udvalgt af kokken
5 tilhørende glas (med eller uden alkohol)
kr. 995,-
3-5 retters menu
3 retter - 425,- (3 glas + 295,-)
4 retter - 525,- (4 glas + 395,-)
5 retter - 625,- (5 glas + 495,-)
menuer
retterne udvælges af kokken
Menuen
Menuen er sæsonbestemt og kokken sætter menuen ud fra det der er i sæson lige nu.
Derfor kan menuen ændrer sig dag til dag.
á la carte
Snacks
Krustade med skaldyr & karse 40,- 2 stk
Syltede rødder med rygeostcreme, olivenolie & peber 35,-
Grillet brød med pesto & skinke 40,- 2 stk
Sortiment af snacks 100,-
Forretter
Dagens forret fra menuen 145,-
Mellemretter
Dagens mellemret fra menuen 165,-
Hovedretter
Dagens fisk fra menuen 245,-
Dagens hovedret fra menuen 265,-
Vesterhavsrødspætte med persillesovs, kartofler & grillet citron 295,-
Oksemørbrad med pommes frites, bearnaise & sæsongrønt 325,-
Desserter
Oste 3 slags – Kompot – Sprøde kerner – Syltede nødder 95,-
Dagens dessert fra menuen 115,-