Aften

Serveres kl. 17.00 - 22.00

Vesterhavsmiddag

Bobler & Snacks
5 retter efter kokkens valg
5 tilhørende glas
kr. 995,-

3-5 retters menu

3 retter - 425,-
4 retter - 525,-
5 retter - 625,-

(hele bordet skal vælge samme antal retter)

menuer

-retterne udvælges af kokken-

á la carte

Snacks

Dagens snacks 2 stk. 40,-
Sæsongrønt & dip 35,-
Dagens udvalgte skaldyr 2 stk. 40,-
Sortiment af snacks 100,-

Forretter

Forret fra Vesterhavsmenuen 145,-

Hovedretter

Fisk fra Vesterhavsmenuen 245,-

Hovedret fra Vesterhavsmenuen 265,-
Vesterhavsrødspætte med persillesovs, kartofler & grillet citron 295,-
Oksemørbrad med pommes frites, bearnaise & sæsongrønt 325,-

Desserter

Oste fra Danske Mejerier med sprødt og garniture efter sæson 95,-
Dessert fra Vesterhavsmenuen 115,-