Aften

Serveres kl. 17.00 - 22.00

aftenmenu med det hele

Bobler & Snacks
5 serveringer udvalgt af kokken
5 tilhørende glas (med eller uden alkohol)
kr. 995,-

3-5 retters menu

3 retter - 425,- (3 glas + 295,-)
4 retter - 525,- (4 glas + 395,-)
5 retter - 625,- (5 glas + 495,-)

menuer

retterne udvælges af kokken

Menuen

Menuen er sæsonbestemt og kokken sætter menuen ud fra det der er i sæson lige nu.

Derfor kan menuen ændrer sig dag til dag.

 

á la carte

Snacks

Krustade med skaldyr & karse 40,- 2 stk
Syltede rødder med rygeostcreme, olivenolie & peber 35,-
Grillet brød med pesto & skinke 40,- 2 stk
Sortiment af snacks 100,-

Forretter

Dagens forret fra menuen 145,-

Mellemretter

Dagens mellemret fra menuen 165,-

Hovedretter

Dagens fisk fra menuen 245,-

Dagens hovedret fra menuen 265,-
Vesterhavsrødspætte med persillesovs, kartofler & grillet citron 295,-
Oksemørbrad med pommes frites, bearnaise & sæsongrønt 325,-

Desserter

Oste 3 slags – Kompot – Sprøde kerner – Syltede nødder 95,-
Dagens dessert fra menuen 115,-