Skip to main content

Arrangementer 2024

Marts

Stenbiderarrangement
Fredag d. 1. & d. 8. marts, 2024

Vi skyder sæsonen igang med et par fantastiske aftener,
hvor vi tager fat i de danske “caviar”.
Disse aftener står nemlig i stenbiderens tegn.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til sæsonstart.
Bordet kan frit reserveres mellem 17.00 & 21.00

Menu
Surdejsbrød, lokal smør & salt
Stenbiderrogn med blinis, creme fraiche & rødløg
Stenbiderrogn med rørt kartoffelmos, fløde & purløg
Vesterhavsfisk med mættet sauce med rogn & vintergrønt
Kaffe & hjemmelavet sødt

Pris pr. person kr. 395,-


Vinbar under middagen
Pris pr. person kr. 295,-


Påsken 2024
Så er det tid til at samle familie & venner til en herlig frokost i vores restaurant.
Ud over vores á la carte, kan man bestille vores påskefrokost.

Påskefrokosten kan bestilles alle dage fra Palmesøndag d. 24. april til og med mandag d. 1 april mellem 11.30 & 14.00
Påskefrokosten kan bestilles til min. 2 personer og gerne ved bordbestillingen.
Lav en note om det i vores bookingsystem, hvis i booker online.
Laves også som take away disse dage, og kan afhentes senest kl. 17.00

Påskefrokost

– Retterne serveres som social dinning

Menu
Rugbrød, surdejsbrød & lokal smør
”Gammeldaws” modnet sild & klassisk tilbehør
Fiskefilet med hjemmelavet remoulade, salater, råsyltede agurker & citron
Håndpillede rejer med mayonnaise, citron & dild
Hjemmerøget laks med urter & tørrede tomater
Grillet okse med kartoffelpuré & urter
Citronfromage med hvid chokoladeganache, citronpuré & tuile

Pris pr. person kr. 300,-
Børn under 12 år kr. 175,-

Påskebrunch
kl. 09.00 – 11.30

Kaffe & the
Hjemmelavet saft & most
2 slags brød med lokal smør
Pocheret æg med hjemmerøget laks & karse
2 slags hjemmelavet pålæg
Yoghurt med friske bær & sprød havre
Ost fra nærtliggende mejerier
Hjemmelavet marmelade
Små pandekager med lokal honning

Pris pr. Person
195,-


April

Franske Klassikere
To aftener i april byder vi på velkendte og velsmagende franske klassikere.
Menuerne akkompagneres af nøje udvalgte franske vine.

Book dit bord online eller via mail.
Restauranten er åben for bookinger fra 17.00 – 21.00

Torsdag d. 18. april
Bouillabaisse – Klassisk fiskesuppe med fisk & skaldyr fra aktionen
Rouille, croutons & kartoffel
Creme brûlée –Karamelliseret vaniljecreme med råsyltede rabarber
Pris pr. person kr. 300,-

Torsdag d. 25. april
Steak Tartare – Rørt oksetatar med små salater & toast melba
Confit de canard – Confiteret andelår med stegte kartofler & andesky
Pris pr. person kr. 300,-


Maj

Morsdag – Søndag d. 12 maj
Morsdag brunch

09.30 – 11.30

Menu
Kaffe & the
Hjemmelavet saft & most
2 slags brød med lokal smør
Pocheret æg med hjemmerøget laks & karse
2 slags hjemmelavet pålæg
Yoghurt med friske bær & sprød havre
Ost fra nærtliggende mejerier
Hjemmelavet marmelade
Små pandekager med lokal honning
Pris pr. Person kr. 195,-

Mor spiser gratis på menuerne
Skal din mor fejres, så er glashuset et perfekt valg. For netop denne aften, kan du inviterer din mor ud at spise helt gratis.

Tilbudet gælder på alle vores 3 retters menuer.
(Vesterhavet, Glashuset & Vegetar)
Menuerne skal bestille af hele bordet.

Pris pr. person kr. 395,-



Pinsen 2024

Nyd den sidste af forårets højtider,
Pinsen, med familie og venner i vores restaurant ved Vesterhavet.

Pinsebrunch
Lørdag d. 18. maj
Pinsedag, søndag d.19. maj
2. Pinsedag, mandag d. 20. maj
kl. 9.30 – 11.30

Menu
Kaffe & the
Hjemmelavet saft & most
2 slags brød med lokal smør
Pocheret æg med hjemmerøget laks & karse
2 slags hjemmelavet pålæg
Yoghurt med friske bær & sprød havre
Ost fra nærtliggende mejerier
Hjemmelavet marmelade
Små pandekager med lokal honning

Pris pr. person kr. 195,-


Pinsefrokost
Retterne serveres som social dining
Lørdag d. 18. maj
Pinsedag, søndag d.19. maj
2. Pinsedag, mandag d. 20. maj
kl. 11.30 – 15.00

Menu
Rugbrød, surdejsbrød & lokal smør
”Gammeldaws” modnet sild & klassisk tilbehør
Fiskefilet med hjemmelavet remoulade, salater, råsyltede agurker & citron
Håndpillede rejer med mayonnaise, citron & dild
Hjemmerøget laks med urter & tørrede tomater
Grillet gris med ærte francaise, nye kartofler & skysauce
Lokale jordbær fra Stensgaard med hyldeblomst, vanilje & fløde

Pris pr. person kr. 300,-


En weekend med sommerbuk på menuen

Fredag d. 24. maj & lørdag d. 25 maj.
Vi slutter maj af i bukkens tegn og laver disse aftner, en menu baseret på det fantastiske stykke vildt.
Vores jægere har lovet os, at når jagten går ind d. 16 maj leverer de nogle bukke til disse aftener.
Bordet kan frit reserveres mellem 17.00 & 21.00

Menu
Surdejsbrød & lokal smør
Braiseret kølle & hals af sommerbuk
Med frikassé sauce, nye rødder fra Tranum & sprød butterdej
Rosa stegt buk med sæsongrønt, vildtsauce samt små nye kartofler
Lokale jordbær fra Stensgaard med hyldeblomst, vanilje & fløde
Pris pr. person kr. 395,-


Juni 

Asparges festival 2024 
Lørdag d. 1. fredag d. 7. & lørdag d. 8. juni

I Tranum & slettestrand er der nogle af de mest fantastiske asparges avlere og det skal vi selvfølgelig hylde.

Menu
Aspargessalat med vinaigrette, crouton & vilde skud
Grillet asparges med trøffel blanquet, pocheret æg & karse
Dampet asparges med vesterhavsfisk, hollandaise & ramsløg, s
amt nye kartofler
Frokost – Pris pr. person kr. 295
Aften – Pris pr. Person kr. 395,-


Far spiser gratis på menuerne
Skal din far fejres, så er glashuset et perfekt valg. For netop denne aften, kan du inviterer din far ud at spise helt gratis.

Tilbudet gælder på alle vores 3 retters menuer.
(Vesterhavet, Glashuset & Vegetar)
Menuerne skal bestille af hele bordet.
Pris pr. person kr. 395,-


Sankt hans aften 

– info følger


Juli

Sommerfest fredag & lørdag i uge 30

– info følger


August

– info følger


September

September
Stegt flæsk – Alle Torsdage
Pris pr. Person
kr. 175,-

Franske Klassikere
Trøffelaften – Lørdag d. 14 september
4 retter inkl. snacks
Pris pr. Person
Kr. 595,-

Trøffelaften – Lørdag d. 21 september 
4 retter inkl. Snacks
Pris pr. Person.
Kr. 595,-
– Menu offentliggøres midt juni


Oktober

Efterårsferien – uge 42
Åbent alle dage – både til frokost & aften

Simremad – 2 retter
Pris pr. person
kr. 300,-


November

Vildt aften
Lørdag d. 2. november
3 retter med vild i focus

Pris pr. Person
Kr. 395,-

Mortens aften
Søndag d. 10. november

Klassisk andesteg
Æblekage
Pris pr. Person
Kr. 275,-