Nytårmenu 2025
Snacks
Pani puri med aromatisk creme & lokal skinke
Sprød andechips med tapioka & trøffelmayonnaise
Krustade med røget vesterhavsfisk, sennepskorn & urter
Kuvertbrød & lokal smør fra Aabybro
Forret
Vesterhavsfisk med skummende hummersauce, gulerod, porre & brøndkarse
Hovedret
Kronvildt med syltede & ristede karl-johan svampe, syltede selleri & selleripuré, samt timian & vildtsauce
Ragout på braiseret kronvildt med svampestuvning & sprøde karl-johan flager Confiteret kartoffel med urtesmør
Desserter
Chokolademousse i sprød tærte med “blomme i madeira” lavet på lokal
rom & opalblommer fra Nordjysk plantage
Honningmousse lavet med honning fra Gjøl Bigård samt honningkageknas
Sprød vaffel med kvædepuré, syltede æbler & vanilje creme fraiche
Pris pr. person
550,-.

